skinscape.se/

om mig

Mitt namn är Malin och jag utbildade mig till hudterapeut på Gildaskolan i Göteborg och tog examen 2019. Jag jobbade på en salong i Göteborg i 2 år och efter det bestämde jag mig för att öppna eget och älskar det. Jag får välja vilka produkter och behandlingar jag erbjuder och jag har höga krav på produkterna jag använder och vill erbjuda er det allra bästa. Jag är SHR och Cidesco-certifierad och tycker det är jätteviktigt att den ni kommer till är försäkrad och har en gedigen utbildning. 

Mitt intresse för hudvård började när jag själv hade väldigt svår acne. Jag provade allt mellan himmel och jord, olika produkter, huskurer och gick till en hudläkare men tillslut bestämde jag mig för att boka en konsultation hos en hudterapeut. Hon räddade verkligen min hud och visade hur mycket rätt hudvårdsrutin och skräddarsydda behandlingar betyder. Jag bestämde mig där och då att jag ville utbilda mig till hudterapeut så att jag också kunde få hjälpa er som upplever hudproblem. Jag vet hur svårt och frustrerande det kan vara och att få ge någon det jag fick är en dröm som gått i uppfyllelse.

Avslappning och egentid är något som är en viktig och nödvändig del i allas liv. Låt mig ta hand om dig medan du får ta några djupa andetag och fokusera på absolut ingenting.

Jag tror starkt på att man måste behandla ett problem inifrån och ut. Huden är vårt största organ och hjälper till att skydda oss, så låt oss gengälda tjänsten och skydda den.