skinscape.se/

behandlingar

Är du osäker på vilken behandling som skulle passa dig bäst?

Boka gärna in en kostnadsfri konsultation så kan vi lägga upp en plan som känns bra för dig.

Ansiktsbehandling

Söker du avslappning är en klassisk ansiktsbehandling perfekt, en paus i den stressiga vardagen och din hud kommer att tacka dig. I ansiktsbehandlingarna använder jag mig av Medik8 produkter, där det är fokus på säkra ingredienser och synbara resultat utan att kompromissa med att det ska vara en härlig upplevelse. Du kan även lägga till frans- och brynfärg i din ansiktsbehandling. 

PRX-t33

Behandlingen som alla pratar om! Ger omedelbara resultat och ett underbart glow. Vill du jobba på förlorad volym, fina linjer och rynkor är detta behandlingen för dig. Det är en nålfri biorevitalisering där du ser både direkta och långsiktiga resultat. PRX-t33 är en medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent. Funkar även väldigt bra på ärr och bristningar i kombination med microneedling!

Microneedling

Behandlingen som passar nästan alla! En avancerad behandling som ger synliga resultat utan den långa återhämtningstiden! Jobbar på fina linjer & rynkor, pigmentering, acneärr, acne, milier, ytliga blodkärl eller bara för ett härligt glow.  Beroende på indikation så behövs det oftast en kur, hur många behandlingar som krävs för att nå ditt mål är väldigt individuellt. Kan med fördel kombineras med PRX-t33 för väldigt fina resultat. 

Lash- och browlift

Lashlift- här böjer vi dina egna fransar så att du får illusionen av längre fransar och ett piggare utseende! 

Browlift- vi placerar dina bryn så som du vill ha dem, detta bidrar till en look av ett fylligare och mer väldefinierat bryn. Det går bra att göra browlift även om du har tatuerade bryn sålänge de är läkta.

Resultatet håller i 4-10 veckor beroende på hårtillväxt och skötsel efteråt.

För bästa resultat så ska du komma till din behandling utan smink.

Frans- och brynfärg

Lite färg på fransar och bryn gör mycket för att pigga upp ansiktet och lägga mer fokus på ögonen. Jag använder märket Refectocil.

Vaxning

Är du trött på att raka dig? Boka in vaxning istället och lägg rakhyveln på hyllan.